Ets el que menges (també en castellà, Soy como como) és la comunitat d’alimentació i salut integrativa més gran d’Espanya, amb més de 6500 clients.
Un dels pilars que sostenta la comunitat són els podcasts, possibles gràcies al fet que l’alma mater del projecte, la periodista Núria Coll, prové del món radiofònic. De fet, Coll compta amb una àmplia trajectòria en el mitjà: des dels seus inicis el 1996 a Ràdio Tiana, aquesta periodista ha treballat a Ràdio Ciutat de Badalona, RAC1, COM Ràdio, IB-3 Ràdio i Catalunya Ràdio.
És l’any 2011 quan Núria Coll crea el que aleshores és la primera revista en línia de nutrició en català, Ets el que menges, que avui ha esdevingut ja tota una plataforma (amb cursos, podcasts, consulta presencial i, fins i tot, un festival).
Pel que fa concretament als podcasts, es tracta de converses setmanals exclusives de 90 minuts entre Núria Coll i diferents professionals del món de la salut. Els membres de la plataforma els poden escoltar en privat, si bé també hi ha alguns d’aquests podcasts en obert en canals com Youtube.