Ha treballat en diverses emissores, principalment a COM Ràdio, on comença el juny de 1996 com a becària, des de la Facultat de Ciències de la Informació de la UAB. A la COM hi treballa en dues etapes, els primers 5 anys i escaig, com a contractada, fent producció, redacció de guions, notícies i reportatges i locució als programes Carretera i manta, de Carme Ayala, especialitzat en turisme, i De boca a boca, de Jordi Estadella, especialitzat en gastronomia.
En una segona etapa, del 2005 al 2010, com a externa i de nou amb Jordi Estadella. I, encara a la COM, el 2011 dirigeix i presemta un programa estival d’alimentació i gastronomia, Entaulats, amb alguna incursió hivernal.
A més de COM Ràdio, aquesta periodista també ha treballat a ONA Catalana (al programa Toca el Dos, especialitzat en viatges i de nou amb Carme Ayala, el 2004-2005), a La Xarxa (on va col·laborar als programes Matins en xarxa (2013), presentat per Marc Lobato, i El Mirador de Barcelona (2013), presentat per Vanessa Raja) i a Catalunya Ràdio (al programa La Fonda, l’estiu de 2018, on feia producció, guions i locució del programa especialitzat en cuina, menjar i beure dirigit i presentat per Pep Nogué), i al programa Un restaurant caníbal a Berlín, dirigit i presentat per Paula Molés).
Foto: autoria desconeguda
Text: informació facilitada per Carme Gasull
Àudios: Arxiu la Xarxa